تعمیرکار پکیج با دیدن آموزش های لازم و گذراندن دوره هایی میتواند به راحتی پکیج های مختلفی را که امروزه در بازارهای فروش سراسر کشور وجود دارد، تعمیر نماید. تعمیر پکیج به روش های مختلفی صورت می گیرد که هر کدام از آنها نیاز به دانستن دانش کافی و لازم دارد.
به دلیل اینکه امروزه استفاده از پکیج در ساختمان های مسکونی و اداری بسیار زیاد شده است نیاز به تعمیرکار نیز چندین برابر شده است.
پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج دیواری را نیز مشاهده فرمایید!
انواع پکیج چیست ؟
تعمیرکار پکیج با توجه به اینکه امروزه انواع پکیج بسیار زیاد می باشد و این محصول از تنوع بسیار بالایی برخوردار می باشد، تعمیر انواع پکیج نیز نیاز به آموزش خاصی دارد، زیرا هر کدام از پکیج ها با سیستم منحصر به فردی طراحی شدهاند و برای تعمیر آن ها باید مهارت لازم و کافی را داشته باشید که ما در این قسمت می خواهیم درباره انواع پکیج ها با شما خوانندگان عزیز سخن بگوییم و شما را بیشتر با این محصول آشنا نماییم.
اگر بخواهیم درباره دسته بندی و انواع پکیج های گرمایشی به شما توضیح مختصری بیان کنیم می توانیم به این مورد اشاره مستقیم داشته باشیم که پکیج گرمایشی از نظر ابعاد و شرایط فیزیکی به دو دسته پکیج های دیواری و زمینی تقسیم بندی میشود که پکیج های دیواری در مصارف خانگی پرکاربردتر هستند و این پکیج ها نیز به دو دسته ترکیبی و مخزن دار طبقه بندی می شوند.
پکیج های ترکیبی رایج تر هستند و نحوه عملکرد آنها به این صورت است که آب مستقیم توسط مشعل گرم میشود و سپس توزیع می شود اما نمونه ی مخزن دار آن طوری است که آب گرم ابتدا در مخزن جمع آوری می شود و سپس توزیع می شود.
یک دسته بندی دیگر برای پکیج ها از نظر نحوه عملکرد این محصول وجود دارد و بر طبق آن پکیج ها به مدل های فن دار یا بدون فن و یک مبدله و دو مبدله دسته بندی می شوند. همانطور که از نام این محصول مشخص است پکیج های یک مبدله دارای یک مبدل می باشند و بدین صورت است که تمامی آبگرم موردنیاز واحد از طریق همین یک مبدل فراهم میشود.
این پکیج ها در مقایسه با پکیج های دو مبدله سریعتر رسوب می گیرند که همین عامل سبب شده است که امروزه استفاده کردن از این پکیج ها در ساختمان های مسکونی کمتر باشد.
نوع دیگر این پکیج ها نوع دو مبدله آن می باشد که برخلاف پکیج های تک مبدله از دو مبدل حرارتی بهره می گیرد که یکی از این مبدل ها مسئول تامین آب گرم شوفاژ ها می باشد و دیگری برای فراهم کردن آب گرم مصرفی است.
درباره نحوه عملکرد پکیج های فن دار می توانیم به این نکته اشاره مستقیمی داشته باشیم که درون دودکش این پکیجها فن وجود دارد که به خروج هرچه بهتر دود از دودکش ها کمک می کند و به همین علت است که امروزه برای ساختمان های مسکونی و اداری بیشتر از نوع پکیج های فن دار استفاده می شود.
نوع دیگر پکیج های زمینی می باشند که بیشتر از آن در زمان های قدیم استفاده می شده است و به دلیل معایب بسیار زیادی که داشتند، امروزه استفاده کردن از آن رایج نیست و تعمیر این پکیج نیز بسیار هزینه بر می باشد.
تعمیرکار پکیج با تعمیر تمام انواع پکیج ها اشنایی دارد و در سریع ترین زمان این کار را انجام می دهد.
پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج بوتان را نیز مشاهده فرمایید!
روش عیب یابی از پکیج چیست ؟
تعمیرکار پکیج اگر شما با قطعات و نحوه کارکرد انواع پکیج آشنایی مختصری داشته باشید به راحتی می توانید عیب یابی پکیج دیواری را انجام دهید و مشکل آن را با کمترین هزینه برطرف نمایید که ما در این قسمت می خواهیم چند روش عیب یابی پکیج ها را به شما توضیح دهیم:
اولین نکته درباره روشن نشدن پکیج ها می باشد که عیب یابی پکیج دیواری زمانی انجام می شود که پکیج روشن نباشد، در صورتی که شما با مشکل روشن نشدن پکیج روبرو شدید باید چند قسمت پکیج دیواری را بررسی کنید که اولین مورد آن بررسی کردن گاز پکیج می باشد که در صورت بسته بودن میتواند آن را باز کنید.
در مرحله عیب یابی پکیج دیواری میتوانید فشار آب پکیج را نیز بررسی کنید که در صورت کم بودن و یا قطع آب، پکیج روشن نخواهد شد.
مشکل دیگر به مربوط به کم بودن دمای آب گرم می باشد که برای عیب یابی آن خرابی فلوسوئیچ پکیج که یکی از قطعات مهم پکیج ها می باشد را بررسی کنید. اگر این قطعه خراب شده باشد باعث می شود که دمای آب گرم پایین باشد و یا در برخی موارد ممکن است دچار رسوب گرفتگی باشد که در این صورت به وسیله اسید و یا جوهر نمک به راحتی می توانید رسوب زدایی کنید و دمای آب در این صورت بالا می رود.
اما اگر علت کم بودن دمای آب مربوط به خرابی سنسور باشد، شما با کمک تعمیرکار پکیج می توانید این مشکل را به راحتی برطرف نمایید.
مشکلات رایج پکیج
تعمیرکار پکیج پکیج ها با اینکه دارای مزیتهای بسیار فراوانی میباشند اما گاهی اوقات برای مصرف کنندگان با مشکلات بسیار زیادی همراه است که ما در این قسمت می خواهیم چند مشکل رایج انواع پکیج های دیواری و زمینی را به شما خوانندگان عزیز توضیح دهیم:
۱_از مشکلات رایج پکیج دیواری این است که زمانی که سیستم گرمایشی شما از پکیج باشد، شما آب را که باز می کنید ممکن است بلافاصله آب گرم از داخل لوله بیرون نیاید و زمانی طول می کشد تا آب به صورت کامل گرم شود و این یکی از مشکلات رایج این محصول می باشد که توسط مصرف کنندگان به ثبت رسیده است.
۲_از مشکلات مهم دیگر این محصول این است که اگر مدت طولانیای است که از پکیج برای منزل مسکونی خود استفاده میکنید ممکن است که پکیج ها به صورت ناگهانی خاموش شوند و برای حل این مشکل بهتر است که پکیج ها را همراه با محافظ به برق بزنید و یا اینکه پکیج ها را بعد از خاموشی ۲ الی ۳ ساعت به برق وصل کنید تا کمی استراحت کند .
نحوه تعمیر پکیج
تعمیرکار پکیج پکیج ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آنها از قطعات خاصی تشکیل شده اند که نحوه تعمیر هر کدام از آنها به روش خاصی صورت میگیرد، در این قسمت می خواهیم درباره نحوه تعمیر انواع پکیج ها با شما خوانندگان سخن بگوییم تا اگر زمانی پکیج شما دچار مشکل شد، به راحتی با پرداخت کمترین هزینه بتوانید مشکل پکیج ها را حل کنید و آن را تعمیر نمایید:
اولین مشکل پکیج های دیواری این است که ممکن است از قطعات مختلف این پکیج آب بیرون بیاید که در این صورت با یک پیچ گوشتی میتوانید با هواگیری از پنل های شوفاژ این مشکل را حل کنید که این هواگیری راحت می باشد و هر کس میتواند در خانه آن را انجام دهد اما اگر شما از پنل هواگیری کردید و مشکل پکیج حل نشد، شما باید تعمیر آن را به یک تعمیرکار پکیج حرفه ای بسپارید.
مورد دیگر درباره نحوه تعمیر پکیج های زمینی می باشد. این پکیج ها به علت اینکه قطعات آن کمی قدیمی شده است، تعمیر آنها راحت تر از پکیج های دیواری می باشد و مشکل رایج در پکیج های زمینی مربوط به خراب شدن فن آنها می باشد که ممکن است در اثر خراب شدن این قطعه از محصول پکیج به کلی خاموش شود که شما به راحتی می توانید با خریدن یک فن آن را در خانه تعویض کنید و از خراب شدن و آسیب جدی به قطعات دیگر این محصول جلوگیری نمایید.
نکات مهم هنگام تعمیر پکیج
تعمیرکار پکیج نکات بسیار مهمی در هنگام تعمیر پکیج خراب وجود دارد که تعمیرکاران با رعایت کردن این نکات به راحتی می توانند این محصول را تعمیر کرده و مصرف کنندگان در طولانی مدت از این محصول استفاده نمایند که این نکات بسیار مهم به شرح زیر می باشد:
اولین و مهمترین نکتهای که تعمیرکار پکیج باید در هنگام تعمیر پکیج به آن توجه ویژه داشته باشد این است که در قدم اول باید برق ورودی پکیج را قطع کند که برای این کار میتواند دوشاخه را از پریز بکشد و یا اینکه برق را از کنتور اصلی قطع نماید.
نکته مهم دیگر این است که تعمیرکاران اگر در هنگام تعمیر پکیج ها بوی گاز را استشمام کردند، سریع باید راه خروجی هوا را باز کنند. برای این منظور میتوانند در و پنجره ها را به سرعت باز کنند تا بوی گاز به بیرون برود و دچار مسمومیت نشوند.
ویژگی های تعمیرکار پکیج حرفه ای
در این قسمت می خواهیم درباره ویژگی های بارز و مهم تعمیرکار پکیج تخصصی توضیح مختصری را بیان کنیم:
۱_اولین و مهمترین ویژگی تعمیرکار حرفه ای مربوط به دانش و اطلاعات کافی آن می باشد که پکیج کار حرفه ای باید به طور کامل دوره های تعمیر قطعات پکیج را در بهترین آموزشگاه های معتبر و زیر نظر بهترین استادان بگذراند تا اینکه بتواند یک تعمیرکار حرفه ای باشد.
۲_برای اینکه یک تعمیرکار به صورت حرفه ای بتواند کار خود را انجام دهد و تعمیر قطعات پکیج را به بهترین نحو انجام دهد، باید مهارت و تجربه کافی را در این زمینه داشته باشد که می توانیم بگوییم یکی از مهمترین ویژگی های یک تعمیرکار به حساب می آید.
۳_یکی دیگر از ویژگی های یک پکیج کار خوب و حرفه ای این است که بتواند در کمترین زمان ممکن پکیج ها عیب یابی کند و در این صورت است که در وقت و زمان صرفه جویی می شود و همچنین پکیج ها را طوری تعمیر کند که کاملا در هزینه ی تعمیر این محصول نیز صرفه جویی شود و به نفع مصرف کننده نیز باشد.
روش سرویس پکیج
تعمیرکار پکیج مصرف کنندگان عزیز که سیستم گرمایشی منزل آنها از طریق پکیج می باشد باید به این نکته توجه ویژه داشته باشند که هر چند ماه یکبار باید پکیج خود را سرویس نمایند و برای سرویس کردن قطعات مختلف این محصول باید این کار را به یک پکیج کار حرفهای بسپارند تا کاملا از سالم بودن قطعات اصلی این محصول اطمینان خاطر کافی را داشته باشند.
تعمیرکار پکیج به این صورت است که با توجه به دانش و اطلاعات و همچنین تجربه ی کافی که در زمینه سرویس کردن انواع پکیج های دیواری و زمینی دارد و با استفاده از بهترین ابزار آلات پیشرفته از سالم بودن قطعات مختلف به صورت کامل اطمینان خاطر کافی را برای مصرف کننده ایجاد می کند.
سرویس کردن پکیج به این صورت است که تعمیرکار ابتدا برق پکیج را قطع کرده و آب و گاز آن را قطع می کنند. اگر پکیج از نوع مخزن دار باشد حتما باید توجه کنند که در هنگام سرویس کردن آب داخل مخزن را خالی نمایند و در مرحله بعد باید قطعات پکیج را تک به تک مورد بررسی قرار دهند و اگر مشکل جزئی داشت در همان لحظه می توانند با استفاده از ابزارآلات این مشکل را حل نمایند ولی اگر مشکل قطعات به صورت جدی باشد، آن قطعه را باید از روی پکیج بردارند و به صورت اساسی آن را تعمیر کنند که این قطعه خراب آسیب جدی به قطعات دیگر آسیب وارد نکند.
سرویس پکیج ها اگر به صورت دورهای انجام بگیرد باید دوبار در سال انجام بگیرد که یک بار باید قبل از شروع فصل سرما صورت بگیرد تا در فصل سرما پکیج خراب باعث ایجاد دردسر نشود و یک بار هم بعد از تمام شدن این فصل انجام بگیرد.