تعمیر پکیج

تعمیر پکیج امروزه به صورت گسترده از انواع مختلف پکیج های گرمایشی دیواری در بسیاری از مکان ها همانند منازل  مسکونی، ‌اداری ،‌ کارگاه ها و … استفاده می شود. به طور کلی پکیج ها دستگاه هایی پیشرفته هستند که جایگزین موتورخانه های قدیمی شده اند. وظیفه اصلی این دستگاه ها تامین آب گرم مورد نیاز در هر خانه است .

همان طور که می دانید در گذشته برای گرم کردن محیط خانه و آب خانه باید حتما موتورخانه ای در قسمتی تعبیه می شد تا کار گرمایش را انجام دهد، ساخت و اجرای موتورخانه به صورت مجزا برای هر طبقه و یا هر خانه، هزینه و انرژی زیادی صرف می کرد، اما امروزه با استفاده از پکیج ها این مشکل رفع شده است، زیرا معمولا پکیج های دیواری داخل خانه و در بالکن خانه ها اجرا می شوند و جای بسیار کمی را نیز اشغال می کنند .

پکیج ها دارای انواع مختلفی هستند به عنوان مثال آبگرمکن هایی که در همه خانه ها وجود دارد،‌ نوعی پکیج دیواری هستند که وظیفه گرم کردن آب مورد نیاز خانه را بر عهده دارند. همچنین شوفاژ‌ها، رادیاتور قرنیزی، فن کوئل‌ ها، گرما از کف و … همه برای گرم کردن محیط نیاز به پکیج مخصوص خود دارند .

بنا به دلایل مختلفی ممکن است که پکیج دیواری شما دچار اختلال شود و دستگاه نیاز به تعمیر داشته باشد، ما در این مقاله به بررسی دقیق تعمیر پکیج های دیواری خواهیم پرداخت و مهم ترین مواردی که شما باید در این رابطه بدانید را بیان خواهیم کرد .

پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج بوتان را نیز مشاهده فرمایید!

راهنمای تعمیر پکیج دیواری

برای تعمیر پکیج دیواری خود بهتر است که از یک متخصص کمک بگیرید، اما در صورتی که آشنایی جزئی با پکیج دیواری داشته باشید شاید بتوانید که مشکلات جرئی ایجاد شده را خودتان مدیریت کنید.

ما در این قسمت به معرفی برخی از قسمت های مهم پکیج دیواری خواهیم پرداخت تا شما بیشتر با این دستگاه ها آشنا شوید.

۱ ) برد پکیج : معمولا برد، صفحه ای سبز رنگ است که قطعات مختلف همانند مقاومت، آی سی، رگولاتور، خازن و … همگی به آن متصل شده است. برد از مهم ترین بخش های پکیج می باشد و ‌وظیفه اصلی آن کنترل و مدیریت بخش های دیگر است، به همین دلیل در صورتی که برد دچار مشکل شود کل دستگاه دچار ایراد خواهد شد .

۲ ) ولتاژ وروردی جرقه : جرقه را می توان بخشی دانست که باعث روشن شدن پکیج می‌شود، به عبارت دیگر زمانی که ولتاژ ورودی چند برابر می شود،‌ جرقه حالت قوس الکتریکی را ایجاد می کند و با گازی که از شعله خارج می‌شود تماس پیدا می کند که در نتیجه پکیج روشن می شود .

۳ ) وریستور : به طور کلی وریستور ها نوعی مقاومت‌ هستند که وظیفه اصلی آنها جلوگیری از ورود ولتاژ اضافی به درون پکیج است. به همین دلیل از بخش های مهم به شمار می آید .

۴ ) پمپ سیرکولاسیون : از این پمپ به منظور تنظیم فشار آبگرم استفاده می شود، به عبارت دیگر در صورتی که فشار آب و یا گرمایش در پکیج افت پیدا کند، ‌این پمپ باعث این می شود که فشار آن افزایش پیدا کند .

۵ )‌ شیر اطمینان : یکی از حساس ترین بخش ها نسبت به فشار و دما در پکیج های دیواری، شیر اطمینان است، به طوری که در صورتی که آب به دمای بیش تر از حد تعریف شده برسد و یا فشاری بیش از فشار مجاز وارد شود، این شیر به صورت خودکار باز خواهد شد تا پکیج تخلیه شود.

ترموستات دود، فلوسوئیچ، شیر سه طرفه و شیر پرکن نیز دیگر بخش های مهم در پکیج های دیواری هستند، حال که با این بخش ها آشنا شدید، در بخش بعدی به بررسی برخی از مشکلات رایج پکیچ های دیواری خواهیم پرداخت .

پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج دیواری را نیز مشاهده فرمایید!

راهنمای تعمیر پکیج دیواری

مشکلات رایج پکیج دیواری چیست ؟

تعمیر پکیج ممکن است که مشکلات مختلفی برای پکیج دیواری شما رخ دهد و عملکرد آن دچار اختلال شود، یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شما به وجود بیاید، عدم گرم شدن آب توسط پکیج است. علت گرم نکردن پکیج دیواری را در این بخش مورد بررسی قرار خواهیم داد .

به طور کلی دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود پکیج، آب و یا فضای مورد نظر شما را گرم نکند، به عنوان نمونه ممکن است که فشار گاز افت پیدا کرده باشد و پکیج نتواند که آب را گرم کند، این اتفاق برای برخی از مناطق مسکونی اتفاق می افتد که گاز منطقه افت پیدا می کند و همین امر باعث می شود که پکیج دیگر قدرت گرم کردن آب را نداشته باشد و یا عامل دیگر که می توان به آن اشاره کرد، ‌فشار آب خانه است.

در صورتی که فشار آب به هر دلیلی در ساختمان کم باشد دیگر پکیج قدرت گرم کردن آب را ندارد، به عبارت دیگر وقتی که فشار آب کم است، همان آب کم که از پکیج عبور می کند خیلی سریع داغ می شود اما بعد از اینکه آب اندک تمام می شود، دوباره آب سرد وارد پکیج می شود، به دلیل اینکه پکیج مداوم خاموش و روشن می شود ،دیگر آب کم را گرم نمی کند، پس اگر که فشار آب شما کم است برای اینکه پکیج، کار خود را به درستی انجام دهد باید که مشکل را رفع کنید.

برای رفع این مشکل راه های زیادی وجود دارد به عنوان مثال می توانید از پمپ های آب استفاده کنید .

مشکلات رایج پکیج دیواری چیست ؟

راهنمای تعمیر پکیج زمینی

تعمیر پکیج زمینی کار تخصصی است به همین دلیل بهتر است در صورتی خرابی پکیج های زمینی خود از متخصصانی که در این زمینه وجود دارند کمک بگیرید .

همان طور که از نام این محصولات پیدا است ، پکیج های زمینی نمونه هایی هستند که روی زمین اجرا می شوند و نمونه های دیواری روی دیواری نصب می شوند. معمولا نمونه های زمینی در بیرون خانه قرار داده می شوند. این نوع به نسبت نوع دیواری دارای ابعاد بزرگ تر و همچنین صدای بیشتر نیز می باشد، به همین دلیل در انباری، بالکن، ‌پارکینگ،‌ زیر راه پله و … نصب می شوند . اما نوع دیواری در بیشتر مواقع در آشپز خانه ها نصب می شوند .

پکیج های دیواری از نظر نصب و اجرا از حساسیت بیشتری برخود دار هستند و در زمان اجرای آنها باید که به موارد مختلفی همانند فاصله از دیوار ، محل درست و دور از رفت و آمد ، دور بودن از مواد اشتعال زا ، دور بودن از محل لوله کشی سوخت های گاز و گازوئیل و … توجه کرد.

همان طور که اشاره کردیم مشکلات مختلفی از جمله خاموش شدن پکیج زمینی ، عدم گرم کردن ،‌ صدای بیش از حد ، خارج شدن بخار و … ممکن است رخ دهد که بهتر است در این صورت حتما با نمایندگی برند پکیج و یا تعمیرگاه های دارای اعتبار تماس بگیرید .

راهنمای تعمیر پکیج زمینی

مشکلات رایج پکیج زمینی چیست ؟

تعمیر پکیج یکی از رایج ترین مشکلاتی که در رابطه با پکیج های زمینی مشاهده شده است،‌ خاموش شدن پکیج زمینی بعد از مدت زمان کوتاه است. در این بخش ما به بررسی کامل این مشکل خواهیم پرداخت و مهم ترین علت خاموش شدن پکیج زمینی را بیان خواهیم کرد.

۱ )‌ نبود آب کافی در مسیر مدار : یکی از دلایلی که می تواند باعث خاموش شدن پکیچ زمینی شود، نبود آب کافی در مدار های پکیج است. علت کم بودن آب نیز در مدار می تواند به دلیل فشار کم آب و یا وجود نشتی در منبع انبساط پکیج می باشد، در صورتی که پکیج شما خاموش می شود شاید به دلیل کمبود آب باشد .

۲ ) وجود هوا در لوله‌های پکیج : یکی از دلایل دیگر که باعث می شود پکیج خاموش و روشن شود، وجود هوا در لوله های آب است، به همین دلیل در پکیج ها از هواگیری رادیاتورها استفاده می شود .

۳ ) وجود رسوب و گرفتگی : وجود رسوب و گرفتگی از دیگر دلایلی است که می تواند باعث خاموش شدن پکیج شما شود، زیرا که این رسوب ها مانع از ورود آب کافی به درون پکیج می شوند و در نتیجه پکیج خاموش می شود .

۴ ) خرابی پمپ پکیج : در صورتی که پمپ دستگاه شما خراب باشد آب کافی به پکیج نمی رسد و در نتیجه امکان دارد که خراب شود .

۵ ) خرابی الکترود یون پکیج : الکترود یون یکی از قسمت های مهم در پکیج ها است که در صورت خرابی ممکن است که دستگاه شما خیلی سریع خاموش شود .

۶ )‌ جوش آوردن پکیج : در صورتی که آب درون پکیج به دمای بیش از حد ممکن برسد، ممکن است پکیج خاموش شود .

۷ ) عدم تنظیم گاز شهری : کم بودن فشار گاز های اصلی نیز از دیگر دلایل خاموش شدن پکیج است، زیرا که فشار گاز کافی به پکیج نمی رسد .

البته شما باید تعمیر پکیج و موارد سرمایشی و گرمایشی خود را به تعمیرگاه های مجاز و با تجربه بسپارید.