مرکز تخصصی تعمیر پکیج
مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج دستگاهی است که توانسته خود را به خوبی جایگزین آبگرمکن های قدیمی و موتورخانه ها کند و به دلیل ایمنی بالا، نصب آسان و حجم کم بسیار پر طرفدار است. حال اگر پس از مدت زمانی که از استفاده پکیج می گذرد، دچار اشکالاتی در کارکرد شود باید شما به سراغ مرکز تخصصی تعمیر پکیج بروید.
این مرکز از افراد کاربلد و نیروهای متخصص تشکیل شده است که به دلیل آموزش ویژه و گذراندن دوره های تخصصی تعمیرات انواع پکیج به آسانی قادر خواهند بود تا هر گونه ایراد، نقص فنی، تعویض و یا تعمیر قطعات دستگاه را در حرفه ای ترین حالت ممکن انجام دهند و به مشتریان اطمینان خاطر دهند که با بازدهی بالا در کار، موفق به کسب اعتماد بیشتر مشتریان خود خواهند شد.
پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج دیواری را نیز مشاهده فرمایید!
چرا پکیچ گرم نمی شود ؟
- مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج در مواقعی روند گرم شدن آب پکیج به مشکل بر می خورد که در ادامه به بیان این موارد خواهیم پرداخت:
- بسته بودن شیر: برخی اوقات شیر پکیج به اشتباه بسته شده است که موجب کم شدن سطح آب می شود و یا در فصل تابستان شاهد کاهش فشار آب خواهیم بود.
- بررسی منبع برق و گاز: با چک کردن ساده ی برق و گاز می توانید متوجه شوید که آیا این دو منبع به پکیج می رسند یا خیر، مثلاً قطع شدن گاز یا پریدن فیوز برق دو علت ساده گرم نشدن پکیج هستند که اگر جریان آنها قطع باشد به بررسی عوامل دیگر نیاز ندارید.
- عدم کار کردن سنسور دما:NTC یکی از قطعات مهم در پکیج ها محسوب می شود که در گرم کردن پکیج تاثیر زیادی دارد. خرابی این قطعه منجر به یکسان بودن دمای آب به صورت همیشگی خواهد شد.
- خرابی فلو سوئیچ: با باز کردن آب گرم نشانگر کوچکی روی پکیج شروع به چشمک زدن می کند که بخشی از قطعه ی فلو سوئیچ است و احتمال خرابی آن پس از مدتی وجود دارد.
- خرابی ترموستات و کنترلر: اصلی ترین قطعه یک پکیج ترموستات آن است که وظیفه ی کنترل دما را بر عهده دارد و در صورت خرابی پکیج نمی توان آب گرم تولید کند.
- سوختگی برد پکیج: نوسانات برق و گذشت زمان ممکن است بر برد دستگاه اثر بگذارد و موجب خرابی و سوختگی آن شود که تعویض یا تعمیر برد کار سختی است و به تعمیر تخصصی پکیچ نیاز است که باید به وسیله تعمیرکاران ماهر انجام شود.
- خرابی شیر سه طرفه: در پکیج هایی که دارای مبدل هستند خرابی شیر سه طرفه بسیار شایع است که آب گرم تولید نمی شود و باید به طور دقیق بررسی گردد.
- عدم کارکرد درست پمپ: چک کردن پمپ بسیار راحت است، کافی است تا دست خود را بر روی بدنه قرار دهید تا متوجه حرکت یا عدم حرکتش شوید.
پیشنهاد میکنیم مقاله تعمیر پکیج بوتان را نیز مشاهده فرمایید!
علت بوی گاز و سوختگی پکیچ چیست ؟
مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج استشمام بوی گاز از پکیج که با سه انرژی گاز، آب و برق به صورت همزمان کار می کند و سیستم پیچیده ای دارد کمی ترسناک به نظر می رسد. در حال حاضر پکیج ها به صورتی تنظیم شده اند که با بروز هرگونه مشکل در سیستم آن و یا نشتی گاز بلافاصله سنسور های موجود در پکیج دستگاه را خاموش می کنند تا از خطرات احتمالی ممانعت به عمل بیاورند.
یکی از عللی که باعث نشتی گاز از پکیج خواهد شد، مربوط به شلنگ و اتصالات وصل شده به پکیج و لوله ی گاز می باشد که این ایراد در اثر گذشت زمان و پیچ خوردگی موجب ایجاد سوراخ های ریز و یا ترک خوردگی در شلنگ می شوند و نشتی گاز رخ می دهد.
دومین علت بوی گاز، به هم ریختن تنظیمات فشاری پکیج یا خراب بودن شیر برقی آن است که باید سرویس کار حرفه ای این قطعه را چک کند. جهت تنظیم فشار گاز پکیج از شیر برقی استفاده می شود تا سوختن مشعل انجام گیرد.
علاوه بر بوی گاز، بوی سوختگی پکیج هم از مواردی است که موجب نگرانی تان خواهد شد و زمانی که برد پکیج اتصالی کند، شما با بوی سوختگی مواجه خواهید شد که آن هم به دلیل سوختگی در قطعات برد یا قسمتی از پلاستیک های برد رخ می دهد.
از دیگر موارد بوی سوختگی پکیج وقتی است که شما برای مدتی طولانی از دستگاه استفاده نکرده باشید و گرد و غبار و آلودگی بر روی بدنه ی پکیج و مبدل آن نشسته باشد.
این اشکالات بیان شده بسیار خطرناک و جدی هستند که باید به سرعت از طریق مرکز تخصصی تعمیر پکیج آن را برطرف نمایید.
علت نشتی پکیچ چه می باشد ؟
مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج در این مبحث به ذکر مهم ترین عوامل نشتی پکیج خواهیم پرداخت:
- نشتی آب به دلیل سوراخ شدن مبدل ممکن است رخ دهد که هم در مدل های تک مبدل و هم در مدل های دو مبدل اتفاق می افتد اما در دو مبدله ها این رخداد بیشتر است، چون که وقتی یک مبدل سوراخ شود آب به راحتی بیرون می آید.
- شیر اطمینان یا تخلیه در قسمت تحتانی اتصالات قرار گرفته است و وقتی منبع انبساط خراب شود یا شیر پرکن دستگاه باز مانده باشد، به وظیفه اش عمل می کند و زمانی که چکه کند باید آن را تعویض کنید.
- جنس لوله های درون پکیج از برنج می باشد و زنگ زدگی یا پوسیدگی در مورد آنها دیر اتفاق می افتد ولی ممکن است واشرها و اورینگ ها که اتصالات میان لوله ای هستند، رسوب بگیرند یا به علت فشار یا ضربه دچار ترک و شکستگی شوند که آب از پکیج خارج می شود.
- با خرابی در قطعه شیر پرکن فشار دستگاه بالا می رود، چرا که آب بسیار زیادی وارد مدار گرمایشی شده و فشار دستگاه بالا می رود و نشتی آب رخ می دهد.
- وقتی مصرف دستگاه زیاد شود مبدل زنگ می زند و نشانه ی آن چکیدن آب از زیر پکیج است که برای تعویض مبدل شما باید بیشترین هزینه را بپردازید، چون گران ترین قطعه ی پکیج محسوب می شود.
- برای تامین آب گرم پمپ سیر کلاتور در پکیج تعبیه شده است که از مقاومت بالایی برخوردار است ولی با گذشت زمان نیاز به تعویض خواهد داشت.
- وقتی قطعات داخلی یا اتصالات پکیج دچار پوسیدگی می شوند که آن هم به دلیل سختی زیاد آب یا وجود املاح در آب است این اشکال پیش می آید که برای تعمیر نشتی پکیچ باید اقدامات لازم را انجام دهید.
دلایل روشن نشدن پکیچ
مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج دلایل روشن نشدن پکیج عبارت هستند از:
-خرابی شمعک: وقتی تمام بخش های پکیج به خوبی کار می کنند و گاز نیز باز است اما دستگاه روشن نمی شود نشان دهنده خرابی شمعک آن است.
– قطع یا کم بودن گاز: اگر گاز قطع باشد و یا فشار آن کم باشد به طوری که نتواند به شعله ی پکیج برسد باید دسته ی گاز را تا انتها بچرخانید تا روشن گردد، در غیر این صورت فقط اداره گاز می تواند مشکل را حل کند.
– انسداد دودکش: وقتی دودکش به شکل غیر اصولی نصب شده باشد یا اینکه مسدود باشد پکیج روشن نمی شود که باید دودکش را مجدداً و به صورت استاندارد نصب کنید و هر چیزی که باعث انسداد دودکش شده است را از داخلش تخلیه کنید.
– خرابی برد الکترونیکی: تمام کار ها در پکیج توسط برد مدیریت و انجام می شود و کافی است تا یکی از قطعات برد خراب شود تا پکیج از کار بیفتد و آن وقت است که برای تعمیر پکیچ خراب باید به متخصصین در این حوزه مراجعه کنید.
– خرابی ترموستات: زمانی که ترموستات خراب شود نمی تواند دمای آب را به درستی تشخیص دهد و همین امر باعث خاموش شدن بی موقع دستگاه می شود.
– خرابی جرقه زن: از دیگر موارد روشن نشدن پکیج، خرابی جرقه زن است که در مواقعی فاصله میان شعله و جرقه زن می افتد و گاز به این قطعه نمی رسد و پکیج روشن نمی شود که به تعویض جرقه زن نیاز است.
– قطعی برق پکیج: برای روشن کردن پکیج اول باید مطمئن شوید که دو شاخه به برق است و پریز هم قطعی ندارد و اگر پکیج باز هم روشن نشد باید سیم کشی داخلی پکیج را مورد بررسی قرار دهید.
البته بررسی تمام این موارد توسط تعمیرکاران مرکز تخصصی تعمیر پکیج صورت می گیرد.
روش عیب یابی از پکیچ
مرکز تخصصی تعمیر پکیج پکیج اگر می خواهید روش های عیب یابی از پکیچ را به صورت هوشمندانه یاد بگیرید ملزم به انجام این کار ها هستید:
- ایراد در رتور و یا هواگیری نکردن باعث سر و صدای زیاد پکبج می شود که با تعویض قطعه رتور یا هواگیری مناسب مشکل صدا حل می شود.
- فشار پایین آب باعث نشتی لوله های آب در پکیج می شود که برای رفع نشتی باید لوله ها را عوض کنید.
- گاهی اوقات شعله ی پکیج زرد رنگ است که اول باید ببینید که شعله کثیف است یا خیر، اگر کثیف بود آن را پاک کنید، ولی اگر مشکل حل نشد باید مکش دودکش را بررسی کنید و در صورت نیاز آن را تعویض یا تخلیه کنید، اگر هوا هم در محیط وجود نداشته باشد شعله ی پکیج زرد رنگ می شود که می توانید با قرار دادن دریچه ی هوا این مشکل را حل کنید.
- وقتی دودکش به صورت مستمر قطع می شود باید از عدم انسداد راه خروجی دود مطمئن شوید، پس یا دودکش را عوض کنید و یا راه دودکش را باز نمایید.
- اگر ورودی گاز پکیج دچار نوسان باشد شما شاهد روشن شدن مشعل به شکل انفجاری خواهید بود که به تنظیم ورودی گاز نیاز است، البته وقتی که الکترود جرقه زن خراب باشد هم گاز درون پکیج جمع شده و به وقت روشن شدن دستگاه به شکلی انفجاری روشن می گردد.
- از دیگر روش های عیب یابی از پکیج بررسی کم بودن دمای آب گرم است که علت آن فشار آب، خرابی فلو سوئیچ، رسوب گرفتگی یا خرابی سنسور دمای پکیج می باشد که در تمامی این موارد باید دستگاه شما به دقت بررسی شود.